עוגת הגלידה הקלה הזו כל כך טעימה ופשוטה שעם 5 מרכיבים בלבד תקבלו עוגת יום הולדת טעימה ופשוטה, שטעמה אפילו יותר טוב מגרסת מלכת החלב. עוגת שמנת איטלקית היא אחת מאותן עוגות שלמרבה הצער מופיעות רק במהלך החגים. אני מבטיח שזו תהיה עוגת יום ההולדת החדשה האהובה עליכם, היא כל כך קלה וטעימה!

כדי להכין את העוגה הנפלאה להפליא הזו שמשפחתכם וחבריך ממש ממש ראויים לה סיכוי, אתם צריכים רק 5 מרכיבים: תערובת עוגות לבנות, אבקת אפייה, תמצית וניל והוניל האיכותי ביותר שתמצאו. כדי לשמור על דברים פשוטים, התחלתי עם תערובת עוגה לבנה, אבל בהחלט תוכלו להשתמש במתכון העוגה האהוב עליכם. אם אתה אופה או טבח נלהב ויש לך את כל ששת המרכיבים האלה במזווה שלך, או אם אינך צריך, אתה צריך רק 1/2 כוסות קמח, 2 כפות אבקת אפייה, 1 כפית מלח וכף אחת של תמציות וניל.

בחרתי בעוגה לבנה בטעם וניל כי היא מתמזגת יפה עם קצפת בהירה וגרגרי יער. זוהי בחירה טובה לגלידה או לעוגה, מכיוון שיש בה עקביות כה קלה ואוורירית ואינה מתוקה במיוחד.

אפשר לשים שכבה דקה של קצפת על העוגה הלבנה או שכבה עבה בתחתית תבנית עוגה.

השתמשו בסכין פלטה קטנה ומעוצמת

כדי לכסות את החלק העליון של העוגה, ממש כמו עוגה רגילה. מקציפים את קצפת הטורקיז על העוגה ומקפיאים את הדפנות בעזרת סכין בינונית-ישרה. מניחים שכבה שלישית של עוגה מעל ומורחים עליה את הציפוי שנותר, ואז מעל עם העוגה השנייה. הקפיאו את הצד העליון והתחתון של שתי העוגות בשכבות העוגה הנותרות והחליקו בעזרת מרית מדורגת. מקפיאים כל עוגה בשאר הכיסוי ואז מקפיאים עם צד של סכין משטחים מעל הדפנות, משטחים. לאחר סיום, תן לה להתקרר לחלוטין ואז זיגג את גבינת השמנת, הניח כיפה גדולה של פרוסטינג על כל שכבת עוגה, בערך 3/4 כוס נדיבה. בעזרת מרית מתכת מורחים את הלקטוז על כל שכבה שמגיעה עד לקצה העוגה. חזור על הפעולה עם שכבת העוגה הבאה והקפאה, ואז העוגה ושכבת עוגה אחרונה כל אחת, עד שיש לך 3 שכבות.

בינתיים הכינו את הציפוי

בעזרת מערבל סטנד מצויד במטרפה הקציפו את השמנת הכבדה עם תמצית הווניל במשך כ -5 דקות עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -2 דקות. בינתיים מקציפים את השמנת והסוכר של הקונדיטורים בקערה גדולה עד שהקרם נוקשה בערך במחצית הדרך. תערובת השמנת-שמנת מקופלת לתערובת עד שהיא משולבת מבלי לנקז אותה. להכנת קצפת: בקערה של מערבל חשמלי (או עם קערה עם מצרף מתאים לקליפת קצפת), מקציפים את הקצפת, סוכר הקונדיטוריה, גבינת שמנת, חלב וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. 4 כוס בכל פעם. לאחר שהפרוסט הורוד יציב, מלאו שקית בצק עם קצה כוכב גדול בקצפת ומלאו אותה. את ערכת קישוט הקאפקייקס של וילטון תוכלו למצוא במעבר האפייה בטרגט, או שתמצאו אותה במכולת המקומית שלכם. לאחר שהחלב הוורוד יציב, מלאו שקית פסטה בכוכבים גדולים ומלאו אותו בסוכר שמנת ורוד והניחו על תבנית אפייה.

אם אהבתם את עוגת השמנת האיטלקית הזו

דאגו לנסות את המתכונים שלי לעוגת קוקוס ועוגת יונקי הדבש. כמו כן, אם אתם אוהבים את המתכונים האלה, וודאו שיש לכם את מתכוני העוגה שניסיתי שפרסמתי לאחרונה. אני ממליץ לך להיצמד למתכון המקורי למתכון לעוגה זה ולא לזה שבפוסט בבלוג זה.

כדי לרכך את הגלידה, תן לה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות לפני הכנת הקצפת. וודאו כי גבינת שמנת, פרוסטינג וחמאה למתכון זה כולן טמפרטורת החדר. עוגה זו מחזיקה עד חודשיים אם היא אינה מכילה קצפת. תן להצטנן לחלוטין לפני החיתוך, כך שתוכל לחתוך אותו לעוגות ולהכניס אותו למקפיא.

זו עוגת שוקולד כפולה שמשפחתי אכלה מאז שהייתי ילדה ואפיתי אותה לאורך כל הקיץ

אל תפספסו את המתכון הפשוט הזה לעוגת גלידה שאתם והאורחים שלכם תאהבו, מוכן עם קצפת. אם אתם מחפשים מתכון מהיר וקל לקינוח פשוט וטעים למשפחתכם וחבריכם, אז אל תחפשו רחוק יותר מהמתכון הזה. עקבו אחרי בפייסבוק ובטוויטר לעצות נוספות להכנת גלידות ועוגות לאורך כל השנה, ותצפו לזה בקוצר רוח!